zondag 4 oktober 2015

Jachten op de Bahamas

Jacht charter in de Bahama's biedt turquoise wateren en sprankelende witte zandstranden. Er zijn vele aantrekkelijke, interessante jacht ankerplaatsen. Het klimaat van de Bahama's is subtropisch tropisch. De Golfstroom significant gematigden het klimaat in het bijzonder in de winter. Zomertemperaturen in de Bahama's gemiddeld 30 graden celsius en zijn slechts 5 graden koeler in de winter. De zomer en de herfst kan brengen zeer zwaar weer in de vorm van orkanen. Geschiedenis: De zeevarende Taino mensen in de zuidelijke Bahama's rond de zevende eeuw van Cuba en Hispaniola verplaatst. Ze werd bekend als de Lucayans en er waren naar schatting veertigduizend Lucayans op de Bahama's in de tijd van Christopher Columbus aankomst. Zijn eerste landingsplaats was hier op San Salvador eiland, ook wel bekend als eiland watling's, in het zuidelijke deel van de Bahama's. Later werden bahamiaans Lucayans genomen om Hispaniola als slaven. In twee korte decennia opgehouden veel Lucayan samenlevingen te bestaan ​​als gevolg van dwangarbeid, oorlogvoering, ziekte, emigratie en uit het huwelijk. Na de Lucayan bevolking werd geĆ«limineerd, de Bahamaanse eilanden waren vrijwel onbewoond tot de Engels kolonisten kwam uit bermuda in 1647 en vestigde zich op het eiland Eleuthera.

In 1718 werd de Bahama's een Britse kroonkolonie. Ongeveer 8, 000 loyalisten en hun slaven verplaatst naar de Bahama's in de late jaren 1700 uit New York, Florida en de Carolina. Slavernij werd eindigde in de Bahama's in 1834 en dit leidde tot veel slaven de vlucht voor de Verenigde Staten en het maken van een gevaarlijke oversteek van de Atlantische Oceaan voor de belofte van een vrij leven in de Bahama's Bahamas. In 1964 maakte de Britse de Bahama zelfbesturingsfunctie. En in 1973, de Bahama's werd volledig onafhankelijk, maar bleef lid van het Gemenebest van Naties. De cultuur van de Bahama's is een mix van Afrikaanse en Europese invloeden. Dit is te zien in de eilanden muziek stijlen omvatten; junkanoo, hark en schraap, calypso en een unieke vorm van gezangboek. Marching bands zijn ook een belangrijk onderdeel van het leven en worden gehoord spelen bij begrafenissen, bruiloften en andere speciale gelegenheden. In de minder ontwikkelde buitenste eilanden van de Bahama's, bekend als de eilanden of familie eilanden, regatta's zijn belangrijke sociale evenementen. Ze bevatten meestal een of meer dagen van het racen door ouderwetse werkboten en combineer een onshore festival. De Bahama's hebben ook festivals in verband met de lokale traditionele gewas of voedsel, zoals de ananas fest in Gregory Town, Eleuthera of de krab fest op Andros. Valuta: Ons dollars en US $ reischeques kunnen worden gebruikt. Major credit cards kunnen in hotels, restaurants en een aantal winkels worden aanvaard. Abaco is een belangrijk centrum voor jacht charter in de Bahama's.

Hier is een full service jachthaven is de thuisbasis van vele charterjachten. Brandstof, water, ijs, was- en douche zijn allemaal beschikbaar Bahamas vakantie. U kunt vakantie bahamas boeken ook de bepaling van de jacht hier. Vlieg naar abaco van Florida Palm Beach, Fort Lauderdale en Miami luchthavens. Uw charter jacht is slechts vijf minuten van de luchthaven. Er zijn verschillende moderne jachthavens in de Bahama's. De belangrijkste vaargebied voor jacht charters bestaat Great Abaco en weinig Abaco, samen met een prachtige reeks van zandige eilandjes net ten oosten. Beginnen in het centrum aan gezellige man o oorlog Cay. Het strand van Treasure Cay is een van National Geographic top 10. Grote snorkelen en een marine park zijn te vinden op gevogelte Cay. Green Turtle Cay is bekend om het culturele beroep gaan bij het museum, beeldentuinen, en heerlijk dineren in het groene schildpad club. Toegankelijk voor mijl is de historische vuurtoren van de hoop de stad, een snoepje gestreepte schildwacht op de zuidoostelijke rif. Zuid naar de pelikaan cays nationaal park kunt u genieten van een uitgebreide kleurrijk koraal en de zee leven. Giant zeesterren kan gezien worden verspreid langs de zanderige bodem voor de mijl. Bahama's golf vakantie een ideale manier om de zintuigen te vernieuwen.

Het nemen van een pauze van de gekmakende zaken van het leven is wat men koestert altijd voor vakantie Bahamas. Het is een diep verlangen naar het grootste deel van de vermoeide zielen te zoeken voor die exotische vakantie, die rust biedt om hun zintuigen. De meeste van de tijd, wordt dit onmogelijk door onze verantwoordelijkheden, die nooit lijkt om ons te verlaten. Dag in en uit, we ploeteren moeilijk te bereiken die streefde positie in het leven en dit laat ons volledig uitgeput in het proces. Sport is een ideale manier om onze geest te ontspannen en dit geldt voor elke leek net als voor een golf freak. Maar wanneer het land in kwestie is Bahamas, dan kan men er zeker voor een ideale vakantie op een eiland omringd door de uitgestrekte blauwe zee. Bahama's golf vakantie is een droom die uitkomt voor de meeste mensen, die willen wat quality time doorbrengen met hun familieleden en vrienden all inclusive. Golf kan gespeeld worden door zowel professionals als beginners. Het biedt een leuke vakantie aanbieden iedereen een ruimte om het spel te spelen in een niet competitieve geest. Als u een onder degenen die graag communiceren met de natuur in het ongerepte vorm, dan Bahama's golf vakantie is ideaal voor jou. Sommige van de beste golfbanen op u wachten op het eiland en onder hen zijn zowel de negen verschansten en achttien gaten degenen. Bahamas golfvakantie voortbrengt een sporter in u en blijkt een enorm aangename spel nassau bahamas bezienswaardigheden voor het grootste deel van de bezoekers.

De groene delen van landschap puntjes talloze golfbanen zijn een visuele traktatie voor de ogen. Plus, de waterkanten die een vast onderdeel van de golfbaan bieden wereldwijd een ideale decor om te ontspannen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.