zondag 4 oktober 2015

Toerisme op de bahamas

Het is een zeer goede toeristische plek en de overheid probeert het uiterste best om te verbeteren is schoonheid en sleept talloze toeristen. De traditie en cultuur van de Bahama's is heel aantrekkelijk en mensen naar verschillende unieke dingen te ervaren. Zij zullen over verschillende monumenten komen en zal verdwalen in de diepe blauwe eiland. De plek is heel prettig voor het pasgetrouwde stel. Ze krijgen een onvergetelijke tijd met elkaar door te brengen. Het idee van de presentatie korting bahama vakantie in het echtpaar is ook een zeer innovatief idee. Als ze toevallig de plek minstens een keer te bezoeken, dan zullen ze de reis koesteren in hun hart voor altijd. Het doorbrengen van een vakantie in de Bahama's is een heel goed idee en zonder de uitgaven nog meer tijd moet men zijn tas en bagage inpakken en vliegen naar deze prachtige plek te verkennen op zijn vroegst. Duiken in de Bahama's. Wanneer mensen overwegen hun droom duiklocaties, een van de plaatsen die vaak wordt genoemd is de Bahama's, een grote archipel van meer dan 700 eilanden gelegen net ten noorden van Cuba. Dus waarom is de Bahama's bieden zo'n grote attractie voor duikers uit de hele wereld, en wat onderscheidt het van andere top duiklocaties, zoals de Caraïben en de Maldiven? We dachten dat we zouden de Bahama's verkennen in meer detail, en ontdekken wat trekt duikers hier van over de hele wereld, jaar na jaar.

Bij het onderzoek van de duikmogelijkheden gedurende de Bahama's, is het belangrijk om de geografie van de regio te overwegen, om volledig te begrijpen hoe het is de locatie biedt een dergelijke ongerepte duiken omstandigheden het hele jaar door Bahamas. De meerderheid van de eilanden in de Bahamas zijn zat op een aantal grote plateaus genaamd de bahama banken, die zelf worden gescheiden door diepe oceaan loopgraven die beneden naar kolossale diepten. Onder deze loopgraven, worden de plateaus zelf bedekt met water slechts 6 12 meter diep in de meeste plaatsen, het aanbieden van warm water toevlucht tot een grote verscheidenheid van het mariene leven. Deze ondiepe plateaus, in combinatie met een minimale sedimentaire vandoor, ervoor te zorgen dat de meerderheid van de regio profiteert van grote mate van zichtbaarheid. Evenals de plateaus en loopgraven, zijn er ook een groot aantal van de grote pieken of de zee mounts in de hele regio, een voorbeeld van wat zou het eiland San Salvador, gelegen in het zuidoosten van de Bahama's archipel zijn. San Salvador is in feite de blootgestelde top van een grote onderzeese berg, die stort tot extreme dieptes, schenken het eiland zelf met een bijna legendarische status voor die fans van de muur duiken. Ook verspreid over de Bahama bahamas bezienswaardigheden's zijn een groot aantal blauwe gaten, veroorzaakt door een gestage erosie van de kalksteen daken van kalkstenen grotten over miljoenen jaren.

De meerderheid van deze blauwe gaten bevinden zich in de grote Bahama's en cal zeggen bank regio's, en die ongetwijfeld bieden een aantal van de beste duiken in de Bahama's Bahamas vakantie. Er zijn een aantal belangrijke duikgebieden in de Bahama's, maar de meer populaire gebieden voor duikers zijn de wateren rond grand Bahama's en nieuwe voorzienigheid, waarbij de toegankelijkheid van het vasteland ons en een meer ontwikkelde toeristische infrastructuur hebben geleid tot een toenemend aantal duikers een bezoek aan deze gebieden in de afgelopen tijd. Voor de puristen, en voor degenen die bereid zijn om dat beetje verder te reizen in de uitoefening van een unieke duikervaring, de eilanden in de richting van het zuidoosten van de Bahama's te houden rijke beloningen. Hier, in het bijzonder rond San Salvador en de conceptie eiland kan worden gevonden een aantal van de meest opwindende duiken kansen in de Bahama's. Ontzagwekkende muur duiken en grote blauwe gaten bieden potentiële ontmoetingen met een breed scala aan soorten vissen, haaien en ray. Het zou onmogelijk zijn om te kijken naar de mogelijkheden om te duiken in de Bahama's zonder vermelding van de diverse specialistische haai duiken op aanbod in de regio, met name de haai rodeo en haai knooppunt specialist duiken in Abacos en Grand Bahama respectievelijk. In het bijzonder, haai knooppunt, het huis van de haai feeder programma van de UNEXSO biedt één van de meest unieke mogelijkheden voor duikers te ervaren en te ontmoeten haaien van dichtbij vakantie Bahamas.

Hier, de voedingen vinden plaats in ongeveer 40 voet water, waardoor bahamas all inclusive vakantie duikers de mogelijkheden te kijken naar de Caribische rifhaaien eten en cruise langs op slechts een armlengte. Evenals de ontmoetingen met haaien, de UNEXSO programma biedt ook duikers de dolfijn ervaring programma, dat duikers kunnen de kans om te duiken met dolfijnen van dichtbij, ongetwijfeld een van de meest ongelooflijke ervaringen te bieden gedurende de Bahama's. Samengevat, de belangrijkste attractie van het duiken in de Bahama's is de extreme diversiteit te bieden in de hele regio, die het mogelijk maakt voor een breed spectrum van duikers met een bereik van duiken ervaringen te genieten van wat is een aanbod all inclusive. Ontzagwekkende muur duiken, zeekust blauwe gaten, prachtige koraalriffen zijn allemaal te bieden gedurende de Bahama's. Deze diversiteit van duikmogelijkheden kunnen ook worden erkend in de grote verscheidenheid van het mariene leven te vinden in de regio, met mogelijkheden om te duiken met haaien, manta's, walvishaaien en zelfs peulen grienden, evenals de inwoners van vriendelijke nassau tandbaarzen. Hoewel de Bahama's is een populaire bestemming voor duikers uit Noord-Amerika al enige tijd, het is gestaag in populariteit bij duikers uit gebieden zoals Europa en het Verre Oosten. De uitstekende duik aangeboden, in onberispelijke omstandigheden, zal ongetwijfeld zorgen voor deze trend zal zich doorzetten in de nabije toekomst.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.