zondag 4 oktober 2015

Klimaat en weer op de Bahamas

Shutters zijn een relatief goedkope manier om stijl en charme toe te voegen aan elk huis. Ze komen in twee soorten: Binnen en buiten rolluiken. Het laatste type is van oudsher gebruikt om huizen en gebouwen van de weersomstandigheden te beschermen; en de bewoners met zowel privacy en een middel van het instellen van de hoeveelheid licht die een kamer te voorzien. Bepaalde soorten sluiter kan gunstig zijn voor huiseigenaren die in turbulente of extreme klimaten. Bijvoorbeeld, bahama luiken bieden bescherming storm, terwijl louvre luiken zijn een uitstekende manier om grote ramen uit verschillende temperatuur verschuivingen blokkeren. Exterieur luiken, in het bijzonder onderscheidend of zorgvuldig ontworpen stukken hout, kan ook panache toe te voegen aan vele bouwstijlen. Bijvoorbeeld, bahama luiken geven de historische smaak van het Britse kolonialisme tot architectuur, terwijl de felgekleurde boord en batten luiken geven een vleugje van de oude Amerikaanse westen aan huizen en andere structuren. Huiseigenaren vandaag diverse sluiter materialen uit te kiezen, zoals hout, vinyl en glasvezel. Bahama luiken: Een unieke, boven scharnierende optie, het ontwerp en de functionaliteit van outdoor luiken verschillen per model. Bahama luiken (ook bekend als Bermuda luiken) hebben top scharnieren, dus ze staan ​​in schril contrast met andere kant scharnierende stijlen. De bovenkant scharnierende ontwerp maakt een huiseigenaar om zijn of haar bahama luiken naar buiten en weg te duwen van het huis Bahamas.

De meeste andere sluitertijd stijlen bijwerkingen scharnieren, zodat de huiseigenaar om ze te openen van het centrum naad en duw ze uit de buurt van het huis. Enkele veel voorkomende vormen van scharnierende luiken bevatten: Bestuur en batten luiken, die bestaan ​​uit grote, welgevormde platen van sluiter materiaal. De gehouwen ontwerpen ruw zijn gemaakt om de sluitertijd stijlen vinden op de Amerikaanse grens huizen na te bootsen. Louvre luiken, die bestaan ​​uit houten latten, omgeven door een houten frame. Tegenwoordig louvreluiken zijn vaak gemaakt van vinyl of glasvezel de bahamas vakantie, ook. Ze zijn goede keuzes voor het blokkeren van off grote paneel ramen of meerdere vensters in een reeks, en ze kunnen worden aangepast aan de verschillende bouwstijlen te vullen. Paneel luiken, die een Europese stijl van de sluiter en kan worden aangepast aan de periode architectuur of decor past. Ze zijn meestal vierkant, met één of meer verzonken rechthoekige panelen ingesteld binnen de sluiter frames. Paneel luiken ook komen vaak in glasvezel of vinyl modellen. Wanneer mensen denken aan outdoor luiken, worden ze vaak verbeelden een of meer van deze bijwerkingen scharnierende stijlen. Echter, de minder voorkomende bahama sluiter heeft een aantal duidelijke voordelen voor huiseigenaren. Deze stijl is het overwegen waard als een kwaliteit, hoge presterende raambekleding optie.

Wat zijn de voordelen van de bahama luiken. Bahama luiken zijn speciaal ontworpen om te fungeren als storm rolluiken Bahamas vakantie. Omdat de scharnieren van deze luiken langs de bovenkant van het venster in plaats van op beide zijden, kunnen de luiken snel uitgezwenkt en snel worden afgesloten ter voorbereiding van slecht weer. De snelle dicht, storm beschermende karakter van de bahama luiken maken ze een uitstekende keuze voor huiseigenaren die in storm riemen. De New Orleans en Biloxi, mi regio's van de Verenigde Staten werden verwoest door de orkaan Katrina in 2005. Nu, de wederopbouw is een snelle en voortdurende. Nog belangrijker, architecten en aannemers hebben geleerd van fouten uit het verleden en het creëren van woningen ontworpen om orkaan wind, regen en overstromingen te weerstaan. Bahama luiken maken zeer functionele raambekleding opties in dit zuidoostelijke Amerikaanse orkaan. In combinatie met intuïtieve architectuur, zoals huisvesting stichtingen die worden opgewekt uit de grond mogelijk te maken voor overstromingen, kan bahama luiken handig activa tijdens storm seizoen. Bahama luiken ook steun in de natuurlijke klimaatbeheersing. De top set scharnieren zijn zo ontworpen dat een huiseigenaar de hoek waaronder hij of zij wenst om de luiken open te houden kan kiezen vakantie Bahamas. Hierdoor kan de huiseigenaar om de hoeveelheid lucht die een controlekamer en laat hem of haar naar de luiken vastgesteld op hoeken die natuurlijke koeling luchtcirculatie te bevorderen. Lees meer over de Bahamas op wikipedia.

Bahama luiken zijn slimme picks voor huiseigenaren die in warme klimaten; de natuurlijke koeling eigenschappen laten huiseigenaren om energie te besparen en toch geld besparen op de elektriciteitsrekening. De bahama sluiter stijl profiteert van een verscheidenheid van klimaten. In feite, kunnen huiseigenaren die in gematigde klimaten genieten van de voordelen van de bahama luiken over verschillende seizoenen. Veel grote Amerikaanse steden, zoals Pittsburgh, Philadelphia, Baltimore en New York ervaring regenachtige lenteweer en de warme, vochtige zomerweer. Huiseigenaren in deze steden kunnen de voordelen van een snelle dicht rolluiken plukken tijdens perioden van regenachtig weer, en kunnen genieten van de natuurlijke koeling eigenschappen van de sluiter ontwerp tijdens perioden van zomerse hitte en vochtigheid all inclusive. Bovendien kunnen huiseigenaren in alle klimaten genieten van de privacy bescherming en geluiddempende eigenschappen van bahama luiken. Net beste reistijd bahamas als andere sluitertijd stijlen, bahama luiken zijn aanpasbaar. Gerenommeerde sluitertijd bedrijven hebben ontwerp medewerkers bij de hand om de sluiter stijl maken of vorm dat elke klant wenst. Getalenteerde sluiter ontwerpers kunnen vaak opnieuw maken sluitertijd stijlen uit schetsen klant of AutoCAD-bestanden. Net als de meeste andere sluitertijd stijlen, kan bahama luiken zijn vervaardigd van aluminium, glasvezel of hout. Veel houten stijlen en ontwerpen zijn elegant en verfijnd, en die gemaakt van Spaanse ceder of mahonie zijn meestal de langste levensduur.

Huiseigenaren die privacy, rust, bescherming storm en klimaatregeling verlangen kunnen veel baat hebben door te kiezen voor duurzame bahama luiken. Bahamas jacht charters.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.